Profil

Ry El-forretning

Ry El-forretning ApS er et lokalt forankret el-installatørfirma, som lægger vægt på godt og professionelt håndværk samt at yde en god service til vores kunder i Ry-området.

Vi udfører alle former for el-arbejde i såvel private boliger som i butikker, kontorer, industri og andet erhverv.

Se mere om vores services her.

 

Erfaring og ekspertise

Vi følger med i den hastige teknologiske udvikling inden for vores fag og er i tæt dialog med relevante leverandører. Dermed er vi klar til at varetage de opgaver, som vores kunder måtte efterspørge.

Virksomheden tæller 7 elektrikere samt 3 lærlinge og 1 kontorassistent. Vores elektrikere er kendte i lokalområdet og har mange års erfaring og ekspertise inden for el-faget.

Ry El-forretning har en historie, der rækker langt tilbage. Firmaet har eksisteret i byen i mere end 70 år, og er i dag modsat tidligere den eneste el-installatørforretning i Ry.
Den nuværende indehaver Casper Pilgaard overtog Ry El-forretning i efteråret 2013 efter nogle år som selvstændig indenfor salg og montering af solcelleanlæg og varmepumper, samt 20 år som elektriker i Silkeborg og omegn. I den forbindelse flyttede firmaet til ny adresse på Kløftehøj fra Akacievej, hvorfra Kurt Laursen drev firmaet i mere end 35 år. 

Etableringen af det nye Ry El-forretning ApS blev samtidig slutningen på den traditionelle detail-butik med udstilling og faste åbningstider, hvor aktiviteterne forinden var droslet kraftigt ned. Kræfterne er nu fuldt ud samlet om det gode håndværk. Det er dog fortsat muligt at købe LED-pærer og andre el-artikler fra lageret - ligesom der fortsat leveres nye hårde hvidevarer.


Tekniq-garanti

Vi er  medlem af brancheorganisationen Tekniq. Det er din sikkerhed for høj kvalitet og faglighed.

Læs mere her om Tekniq Garantiordning.


Solcelleanlæg og varmepumper

Ry El-forretning har en stor ekspertise omkring solcelleanlæg. Det sikrer dig en professionel og kompetent sparringspartner, når der skal træffes beslutning om montering af et solcelleanlæg eller ydes service på et eksisterende anlæg. Vi er behjælpelige i hele processen med fokus på at finde den rigtige løsning for dig.

Vi har ligeledes stor viden og erfaring med installation af varmepumper.

 

Din lokale elektriker

Vi bakker op om forretnings- og erhvervslivet i Ry for at bevare et aktivt og attraktivt lokalmiljø. Derfor er vi medlem af Ry City, og du møder os i bybilledet ved forskellige events, som sponsor for arrangementer m.v.

Se mere på Ry Citys hjemmeside.