Profil

Ry El-forretning

Ry El-forretning ApS er et lokalt forankret el-installatørfirma, som lægger vægt på godt og professionelt håndværk samt at yde en god service til vores kunder i Ry-området.

Vi udfører alle former for el-arbejde i såvel private boliger som i butikker, kontorer, industri og andet erhverv.

Se mere om vores services her.

 

Erfaring og ekspertise

Vi følger med i den hastige teknologiske udvikling inden for vores fag og er i tæt dialog med relevante leverandører. Dermed er vi klar til at varetage de opgaver, som vores kunder måtte efterspørge.

Vores virksomhed tæller 11 medarbejdere. og vores elektrikere er kendte i lokalområdet og har mange års erfaring og ekspertise inden for el-faget.

Ry El-forretning har en historie, der rækker langt tilbage. Firmaet har eksisteret i byen i mere end 80 år
Nuværende indehaver Casper Pilgaard overtog Ry El-forretning i efteråret 2013 efter nogle år som selvstændig indenfor salg og montering af solcelleanlæg, samt 20 år som elektriker i Silkeborg og omegn. I den forbindelse flyttede firmaet også til et nyt domicil fra Akacievej, hvorfra Kurt Laursen drev firmaet i mere end 35 år. 

Etableringen af det nye Ry El-forretning ApS blev samtidig slutningen på den traditionelle detail-butik med udstilling og faste åbningstider. Kræfterne er nu fuldt ud samlet om det gode håndværk. Det er dog fortsat muligt at købe LED-pærer og andre el-artikler fra lageret - ligesom vi fortsat gerne leverer nye hårde hvidevarer.

Fra 2019 er firmaet styrket med et medejerskab af installatør Mads Brixen.


Tekniq-garanti

Vi er  medlem af brancheorganisationen Tekniq. Det er din sikkerhed for høj kvalitet og faglighed.

Læs mere her om Tekniq Garantiordning.


Solcelleanlæg og varmepumper

Ry El-forretning har en stor ekspertise omkring solcelleanlæg. Det sikrer dig en professionel og kompetent sparringspartner, når der skal træffes beslutning om montering af et solcelleanlæg eller ydes service på et eksisterende anlæg. Vi er behjælpelige i hele processen med fokus på at finde den rigtige løsning for dig.

Vi har ligeledes stor viden og erfaring med installation af varmepumper.

 

Din lokale elektriker

Vi bakker op om forretnings- og erhvervslivet i Ry for at bevare et aktivt og attraktivt lokalmiljø. Derfor er vi medlem af Ry City, og du møder os i bybilledet ved forskellige events, samt som sponsor for arrangementer m.v.

Se mere på Ry Citys hjemmeside.