Energioptimering

Ladestandere

El- og hybridbiler vinder frem som det grønne alternativ til benzin- og dieselbiler. Vores el-installatør har specialiseret sig i installationer til ladestandere i hjemmet og hos mindre virksomheder. Overvejer du eller din virksomhed at erhverve en billader, så rådgiver vores el-installatør dig gerne til at træffe det rigtige valg.

Vi har gode samarbejdspartnere som kan hjælpe i enhver situation. Har du brug for en ladestander derhjemme eller i sommerhuset? Eller har din virksomhed brug for flere ladestandere til de ansatte og/eller ønske om at bruge dem offentligt? Vi kan i samarbejde med dig og vores samarbejdspartnere udarbejde en skræddersyet installation, så den dækker præcis dit behov. Via app løsninger kan vi med vores ladestandere administrere, hvem der bruger din ladestander, for hvor mange kwh og til hvilken pris. Du kan holde styr på betalinger, priser og brugere ét sted.

Kontakt vores el-installatør allerede i dag, hvis du går med tanken om en ladestander til jeres nye el-/hybridbil og vi vil sammen finde en løsning.

Varmepumpe

Går du med tanker om at investere i en varmepumpe, får du ikke kun en miljøvenlig løsning i dit hjem, men hjælper ligeledes til med en grønnere omstilling i form af reduceret CO2 udledning. Det er dog ikke altid let at gennemskue, hvilken type varmepumpe, man bør vælge. Vi står til rådighed for en uforpligtende snak om valg af varmepumpe i forhold til dit behov.

Uanset valget, så sørger vores dygtige montører for at vejlede dig om drift, vedligeholdelse af anlægget samt fjernbetjeningens funktioner.

Belysning

Vi udfører alle former for belysningsopgaver – ude som inde og har stor erfaring med rådgivning på området.

Valget af belysning er afgørende for de, der skal opholde sig i rummet/ uderummet og for den opgave, som skal udføres der, hvorfor det er en vigtig beslutning. Vi står gerne til rådighed og vil gerne være med helt fra starten, så vi i samarbjede kan få det bedste resultat.

Kontakt os på 86891003, så finder vi sammen den helt rigtige løsning til dig og dine behov. Du kan også bruge vores kontaktformular og en af vores dygtige kollegaer vil tage kontakt til dig.